I'm Back

Gila lama aku cuti.

Tapi cuti yg xde gi memana.....sebab keadaan aku tak mengizinkan. Gila sengal rasa tekak, kepala sume ni.. pulak tu kemalasan di tahap yg maksima. Sabar jelah..redha dengan keadaan dan ketentuan Allah.

Aku apply cuti Isnin & Selasa je..sebab Mr. Kay outstation ke Penang..ada roadshow mende ntahlah..tp Selasa tu dia call...suruh mintak extend cuti. Roadshow dia abis kul 10 mlm hari Selasa tu..kalo balik pun kul brapa nak sampai KL. Pulak tu dorang gi ngan chartered bus.

Duduklah aku kat rumah Mama sampai malam semalam...tu pun dia sampai Seremban kul 9...aku dah ngantok gila babeng dah time tu...sian Kyra...dokong je dia masuk keta dlm tido2 tu. Sekali dah sampai KL..amik ko dia tak tido sampai kul brapa ntah..lantaklah dia main ngan abah dia..aku membongkang baik punya.

6 comments:

iNa said...

kak..
teruk ke ms?
huhu..sabar ye...
nti2 ilang la...
jaga diri baik2..

pHat sUe said...

welkam bek.

aku tak wat come back lagi. :(

mood tak mari laa.

take care beb! sikit minggu lagi nak masok 2nd tri. nanti ilang la kesengalan anda ituh haha

manisz said...

ko tu mls update blog jerkkk.. tpi games kat FB tuuuu.. ada jerkkkk..

lariiiiiiiiiiiiiiiii

pHat sUe said...

ewaah ewah ewah * cekak pinggang * sambil ckp dlm ati " macam mane aku leh kantoi dek sham neh ? *

haha.

aku pvt sbb dlm construction. konon.

tgh menyusun drafts tuh, gile ok nak publish dari 1 july. aku nak wat la tetibe magic cam eh ada post rupanya tp cam ne bole miss neh.

macam la satu satu orang bace. hoverrrrrrr mak!

sbenarnye baru nak publish.

kat fb tu aku nak sajes satu mende ni...tak jumpe pulak hehehe. tunggu

sheila said...

ina,
takdelah teruk sgt kalo compare ngan org yg lagi teruk alahan..tp akak ni jenis yg x tahan sakitlah.. over je

sham,
manyaklah ko..dulu kat fb tanam yg 4 jam punya..skrg suma tanam yg berhari2 punya..x kose nak adap slalu2..hehhehe

choo,
hahahhahah...ko ni buat confession session ke kat sini??

manisz said...

sue : ececececeeehhhh.. bagus tul plan ko ekk.. tersusun dgn rapiiii.. :-) i miss your stories okk..

shila : ecececehh.. oklahh.. at least boleh buat ko lupa sal sakit ko sikit kann