Itu Abah Saya

Aku ni..dalam pada tak larat nak bangun, kepala weng2... tp tekak nak makan kat luar. GIGIH.

Makanya ari sabtu tu kitorang dinner kat Pizza Hut. Dah lama dah nak makan pizza ni..since aku tak tau aku ni peknen...sampai aku majuk2 ngan Mr. Kay sebab buat bodo je ngan permintaan ala Italiano bini dia ni. Dia tak tau bini dia ni dah telan2 air liur punya terbayangkan pizza..buleh lak buat2 balik lambat...buat2 terbeli makanan.

Bab2 menyuap sila kasi kat Abah ye..ammi nak rehatkan otak. Abih..kalo kat rumah..ngan abah dia punyalah dia muahhhhhhhh..siap bunyik2 lagi..ngan ammi...dia kasi pipi jek. So abah pls take your part.

Ni acara test tahap kepanjangan bibir ke apantah.. ada je prangai yg nak buat aku gelak.

Sekarang ni kat Pizza Hut dah xde Beef Lasagna ye? Yang ada airtu cuma Seafood Lasagna je..aku try order..tp x bestlah..cam muak bila makan sebab sos dia ala2 carbonara camtu kan.

Tiada gamba makanan utk entry ni..sebab
1) Meja kitorang adalah kecik gila
2) Aku dah lapar
3) Aku MALAS!

4 comments:

pHat sUe said...

dah nak jadi kakak dah kyra. beb ko pandai jahit eh. asal tak ckp mase introduction diri dulu dlm kelas :P ?

manisz said...

Kyra soooo cute! comel!

Sya Annur said...

rasanya beef lasagna tuh dah lama xde, sbb aku ingat aku kempunan sebelum g jepun carik tgk2 xde! huh!

babyluv_ayang said...

cutey sungguh ler kyra ni....dah nampak tokoh nak jadi big sis....