Makan @ Ayam Penyet

Hari Rabu last week aku ngan geng opis gi makan kat Restoran Ayam Penyet..(gila lama aku simpan cite ni)..yelah start dari kamis sampai ahad..langsung aku tak usik komputer... takde selera. Aku baring 22.5 jam sehari sambil tgk tv. Sangat pemalas..SILA JANGAN TIRU AKSI INI DIRUMAH !! ahhahah.

Bos aku kan takde the whole last week..dia gi Bandung ngan family dia..so keta2 kat rumah dia adalah kereta2 kami jugak. Suruh mamat despatch ni gi amik keta kat rumah...dan marilah kite berjimba diluar. Bosan ok asik makan kat tempat yg sama je everyday, everyweek.

Ye..silalah enterprem

Menu yg kitorang pilih aritu
~ Ayam Penyet (not bad)
~ Sup Ekor (tak sedap langsung)
~ Udang Balado (namo yo gah..tp hampeh gak)
~ Pucuk Ubi Lomak Cili Api (ni kire menu penyelamat)
~ Air Lemon, Green Apple ngan apo ntah

Total harga makanan adalah RM 42.10.

Pada aku restoran ni tak menepati citarasa aku..tak sodap seperti yg dicanang-canangkan. Yelah lain org lain seleranya...dan seterusnya...kedai ni masuk dlm list (a big NO aku).

Muka tuan punya blog yg sedang menahan pening & loya. Sabo...dugaannnnnn

6 comments:

iNa said...

kak sheila..sihat ke???

eya said...

tekak org peknen,mmg sume x sedap sheila..sian lauk tu,meh aku tulun prabihkan

sheila said...

ina,
selagi buleh berjalan tu..sihatlah kot..tp kepala ngan tekak ni je x brapa sihat.. layan jelah

eya,
bukak tekak aku je yg ckp x sedap..tekak yg 2 lagi tu pun sama gak

chekna said...

ko ni tau je tempat makan best2 kan...

s.c.h.u.l.t said...

WAHHHHH!! ayam penyet!

terliurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

manisz said...

La, ina pun ckp yg sama mcm aku ckp.. kakakakaka..

weihhh.. umangaihhhh.. sonyum ko yg last tuu.. mcm tk gayo tahan loya jehhh.. mcm kan konyang bebenorrr..