Bunga atau Burung??

Ramai yang tanya..jantina baby dlm perut mak yang tak brapa nak beso ni. Ramai jugak yg cam x caya aku dah pregnant 6 bulan ++ sebab dorang kata perut aku x nampak.

Boss aku pun siap ckp... "are U sure U are 6 months pregnant???" hohohoho

Aku bukan nak sorok2 jantina.. ate 2 pilihan je pun yg kite ada..kalo x lelaki...of coz pompuan. Tapi kalo Allah kata dapat jantina yg very rare itu... nak buat camno kan... Dia yang menentukan.

It's a BOY. Confirm BOY. Sebab according to Doctor kalo baby tu boy as early as 16 weeks dah bleh detect. Lagipun...nama glemer mak kat dunia cyber ni kan NEST...dan nest mmglah sangat sesuai utk burung...hehhehhehe. Bukan saja utk bapak burung atau "burung bapak"..tp tuk anak jugak. Ehhhh..aku melucah ke ni??? kakakakkakak

Bab menamakan baby plak... biras aku orang kuat Khairy Jamaluddin a.k.a Khairy Jamban yang amatlah aku ANTI...aku pun tak tau apsal aku anti ngan mamat KJ ni. Ada ke dia suruh aku bubuh nama Khairy kat anak aku..sebab dia kata kakak dia Kyra..so adik dia sangat elok diletak Kyri... plsssssssssssssssssssssssssssssss... nak muntah berbesen2 aku rasa ni.

8 comments:

zh-ena said...

dah start pikir2 nama bby ker

sheila said...

ena,
lom lagi le...tp yg pasti kene ada urup K&S hehheh

zahidah said...

nest.....alhamdulillah......sepasang lah nanti......
tahniah...bila due datenya yer nest..?

sheila said...

kak eida,
due date lebih kurang 21/6 camtulah..

manisz said...

caiyok shila.. ada huruf K&S ekk.. ko jgn letak Sahak plakkkkk.. :-)

manisz said...

caiyok shila.. ada huruf K&S ekk.. ko jgn letak Sahak plakkkkk.. :-)

iNa said...

boboy ke??wah..bestnye kak....
ina next check up doc scan jantina jugak....berdebar2..hehe..

sheila said...

sham,
hahahhaha..ko ni. kalo aku ltak nama mamat tu harus laki aku mrajuk

ina,
kalo dpt burung pun best gak..tapi xkesahlah...boy ke girl ke.. sume tu amanah Allah