Cuti Ala Kadar

Last Thursday and Friday aku cuti. Cuti yg gile gamble.. tak isi borang cuti..main blasah ikut suka cam company ni bapak aku yang punya.

Aku gi Genting. Dah lama x tido kat sini. Manjang ikut Mr. Kay keje je..tapi balik hari. Tapi tu pun time lom ada Kyra.

So, disebabkan aku ada voucher utk Theme Park Hotel..aku pun book bilik. Mr. Kay adalah dipaksa cuti..kalo nak diikutkan mmg dia ni jenis keje, keje, keje...HUH!!

Apsallah gile sejuk aritu. Ngan angin kuat cam nak terbang aku rasa.

Ni kat First World punye Indoor Park. Anak mak kejung disitu..sian aku lupa bwk socks dia..

Mainlah kitorang ketapi bodo ni.

Dia sangat suka masuk dlm lift. Siap leh burak2, bye-bye ngan diri sendiri kat cermin tu. Layan yolah.

Disebabkan sejuk gila..makanya paha aku cramp. Paha kat pangkal paha tu..adoi..gile sengal rasa time tu..terus terbantut nak jalan2 lagi.

Sekian, terima kasih.

2 comments:

Farah_W said...

hi...best tak theme park hotel tu?brp rate dia eh? kalau i nak booking mesti full memanjang....huhuhu

sheila said...

farah,
rasa cam biasa2 je..mungkin sbb kitorang pakai voucher..dia kasi bilik yg alahai.. x cantik langsung scenery kat luar tingkap..

pastu kat dlm bilik mmg xde disediakan coffee cam biasa.. no bath tub..

tp rasanya masa lepak kat Theme Park back in 2000..cam ada je bath tub..tp masa tu gi baayr sendiri...lupo lak acik

lagi satu .. kalo nak gi..book awal2..or gilah hari wikdays..wiken mmg payah