Ku Jatuh Cinta

Aku tengok AF. Ada aku kesah kalo korang kata..." Ek eleh...tengok AF".

Tapi aku bukanlah fanatik sampai nak afundi bagai..kalo aku afundi ko pun..pas ko jadi juara bukan aku dapat bahagian aku pun.

Untuk season ni...baru last week aku jumpa student yg aku suka. Tu pun sebab pada aku dia nyanyi best kat last konsert. Mungkin sebab lagu tu di'rock'kan ke aku pun taktaulah. Tapi serius...hari2 nak tgk video clip dia. Kalo anak dalam perut ni kuar muka iras2 dia pun aku redhalah. Hohohoho


Nilah student tu..

Lagu Anggapanmu versi Shahir adalah terbaek. Minggu ni dia nyanyi lagu apa pun aku taktau..tapi cam x sabar nak tunggu.

Aku bukan ada time pun nak tgk2 diari ni. Nak2 dia buat diari tu di waktu yg agak kurang sesuai.

4 comments:

manisz said...

minggu ni lagu M.Nasir.. terbaekkkkkkkkkkkkkkk..

budak ni budak UIA.. :-)

Mummy Wowo' said...

hmm..dah tak nengok AF dah.bowsan sgt2.mkin lme,bakat mkin tak menyerlah dah..

Anonymous said...

amboi..amboi!!! ko ambik yg hensem je ek

sheila said...

anon,
bukanlah..aku pilih dia sebab aku suka sore jenis camtu...ala2 jantan tulen gitu