Breast Pump

Breastpump adalah penting. Kalo ada org kata tak penting...itu org tu punya pasallahkan. hehheheh..gile belagak ayat.

Tapi breastpump apa yg elok. Elok tu means yang tak MAHAL SANGAT...pastu BUKAN MANUAL... pakai manual ni nanti harapan tangan tu nak kuar muscle mcm tinggi kan ..hehhehe. Kalo dah dasar pemalas tu...banyak sungguh alasan.

Saje2 aku survey kat tenet. Masuk kat ada satu blog tu...nampak spec mende alah ni wow. Tgk harga skali pandang...oklah affordable. Dua kali pandang...humangaiiiiiiiiiiiiii... sampai riban2 harganya.

Nilah mende alah tu. Aku cilok gamba ni dari BLOG BIDAN BERSALIN ni...

Lagi satu sebab aku nak sangat breastpump ni sebab aku nak bagi Kyra minum susu aku. Nak harap dia minum direct aku rasa lom tentu lagi. Sekarang ni pun asal aku sua kat dia, dia leh kata eeeeeeeeeee...tp abah dia punya selamba je dia gigit. Ish ish ish.

Kengkadang ada gak geng yg pakai gilir2. Tapi aku tak prefer pinjam org punya sebab aku TAKUT. Bukan takut penyakit ke hapa..aku takut aku tak terjaga. Terpecah ke..terosak ke.. kalo pakai barang sendiri leh gak aku lenjan sesuka hati

3 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

ko biar betul harga dia rm2,299???

chekna said...

ofismate aku ada pakai satu, tp model dia cam lain skit.. aku rasa berbaloi gak coz ko bleh la simpan untuk adik2 baby yg akan datang..

sheila said...

filla,
betullah kot. aku cek kat web lain pun harga lebih krg camni gak

ina,
adik2 yg lain..hohohohohho