Fillanie yang SUMBANG

Apa? Filla berkelakuan "SUMBANG"????

Korang jangan...dia tengah membuyung tu...kalo sumbang pun..sure sumbang sama pak radienya.

Ni ha nak cito pasal sumbangan...bukan sumbang. Aku cek Nuffnang semalam. Tengok most of my readers / viewer came from filla punya blog. Maknanya dia adalah penyumbang duit2 dalam Nuffnang aku tu jugak. Ko tengah kembang ke tengah kuncup ni filla???

See...lihat...take a look. Beratus2 viewer dari blog dia aje.

Kiya: Thank you Aunty Filla...tp Ammi ckp jangan harap Ammi nak share duit Nuffnang tu.

2 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hahah... sama sama... alah.. tolong top up bayar bil hospital aunty filla jek nanti k? huahahahah

chekna said...

wah..untungnya bleh share ke glameran blog kaseh aleya tu...

filla, link le aku skali, nak gak merasa glamer cam shiela ni... hehehe...