Gatal nak Try jugak

Tadi masuk blog Eynda. Ingat mende apa dah masuk dlm darah dia... rupa-rupanya dia ketagihan. Bukan ketagih dadah, dada, telo dadar atau apa...dia ketagih berblog.

Aku pun saje jelah gatal tangan try test... silalah jugak kagum. Aku dah tak berblog cam dulu. Dulu pun xlah aktif mana..tp sekarang ni semenjak banyak sangat terjebak ngan games2 kat Facebook...aku jadi cam mak tiri yang mengabaikan anak tiri gitu.

70%

Tapi 70% tu oklah tu kan. Sesuailah ngan entry aku yg seketul dua dalam seminggu. Kekadang dalam seminggu satu haram pun xde aku post.


No comments: