Maafkan Kami

Balik dari breakfast perut aku dah kasi hint.

Disebabkan Mr. Kay xde kat bilik, makanya aku buat business sambil bukak 'sliding door' itew untuk monitor Kyra kat luar.

Aku on kan lagu Stacy yang ada dalam henpon aku...lagu ni lagu faveret dia. Dari dalam tempat aku sedang buat 'kerja' tu...aku nampak kepala dia. Baik je dia...takde pun bising2 cari aku.

Rupa-rupanya dia ada kerja yang lagi best dari 'kerja' yang aku buat.

Cadar katil yang putih suci ni telah di'cabul' anak aku

Pandai je dia cari pen kat dlm drawer tu. Abih dia conteng cadar tu.

P/S: Kepada Owner Hotel, Housekeeping Manager, saya mohon maaf diatas kejadian yang berlaku. Setakat sehelai cadar ni....tak rugikan???

3 comments:

chekna said...

hahaha... ada potensi jadi artist bila besar nnti nih..

eynda said...

Baca 2-3 kali baru paham sheila kat mana hihi...kyra dah pandai buat art ye... :-D

sayangsayangibu said...

artiskan
kenalah tinggalkan jejak.. ;o