Check Up at 37wks ++

Date: 04/06/2010
Time: 3pm
Venue: Hospital Pantai Cheras

37++ weeks sudah. Sikit ari saja lagi. Perasaan masih biasa2..lom ada rasa takut ke, risau ke, apsal ye? Aku takde perasaan ke?

Berat Ammi: 68kg. Fuh last 2 weeks baru 65kg..apa sudah jadi ni? Anggap saje scale tu rosak

Berat Baby: 2.51kg ... syukur dia dah lepas stage "small baby". Last c/up he was 2.15kg. Hopefully by the time nak kuar sok...berat dia naik lagi. Risau gak kalo kecik2 sangat

Kaki aku bengkak sikit..baru start membengkak end of last week.

Baby masih lagi active dalam perut..especially time aku lapar, time nak lunch, nak dinner, nak b/fast. Sakit wooooo.

Celah kelangkang adalah sangat sakit..especially time nak bangun dari tido. Doctor kata kepala baby dah engage kat situ..tu yang rasa sakit tu. So, ujung minggu ni kene gi c/up lagi...time ni doctor nak cek "jalan". Seandainya ada "bukaan".... just say bye-bye to my adik ipar. Tak dapek do akak ipar ko ni balik time ko kawin...tapi kalo "kejadian" belum nak berlaku..of coz den sampai

Gamba sebelum gi c/up last friday. Tengah getik guna kipas yang member ofis beli kat Jepun sebab ofis tengah paneh gilo2 time tu. Ekon sedang diservis.

Sembabkan muka aku????

4 comments:

Sya Annur said...

ok la tuuu, aku dulu masa syahmi berat terakhir ialah 74kg ye puan puan. haha... berat asal ialah 47kg. do the math :p n berat syahmi hanyalah 2.45kg masa keluar! nmpak sgt ibu eh yg buruk lntak mengguno alasan mkn utk 2 org, wakakkaa

chekna said...

uishh... dah dekat dah tu... semoga selamat hendaknya... nnti dh bersalin inform tau..

alinac lover said...

smoga dpt baby yg comel yer~

sheila said...

dekfa,
aku jenis mkn cam biasa jelah..jarang melantak cam org gilo ni.. pehtu jajan tu takat sikit2 adalah..

ina,
nanti aku sms kalo dah banak

alinac lover,
thanks