Check Up Lagi

Ye..slagi ko x branak slagi tulah ko kene gi check up.

Gi check last Friday sebelum balik Melaka. Bila aku kata nak balik Melaka...laju je doctor tu kata..biar sy cek "jalan" dulu. "Takut nanti pengantin x bersanding".

So, bila cek....ok kata dia. Leh turun naik KL-Melaka dalam 3-4 kali lagi hehhehe

My BP ok 120/60

My weight: 68.5kg...additional of 500gm in 1 week

Baby's weight: 2.72kg...additional of 210gm

Baby's Movement: Masih kuat, masih bertenaga...dia tengah prektis utk World Cup i guess

Next Check Up: Kalo tak bersalin on my EDD which is on 21/6..gilah jumpa doctor on 22/6...sbb doctor nak gi cuti ujung minggu ni. hohoho. Kalo tak bersalin gak lepas ni..silalah pilih tarikh yg sesuai sebelum 28/6 utk di'induce'.

Sekian saja.

3 comments:

chekna said...

syok sgt dok dlm perut tu.. tu yg xnak kuar2 lagi tu.. dia bagi can kat kak kyra nak manje2 ngan ammi dia tu...

sayangsayangibu said...

beberapa hari sajo lagi..
semoga semua selamat..semoga selamat, sihat dan
ohh seronok....pulak gahso eh.... ;p

sheila said...

ina,
ye..sronok sgtlah duduk dlm ni. si kakak kiya dia pulak skrg ni kan main lagi ngengada..dia dah dapat sign gaknye...

kak jaja,
insyaallah kak...