Benci Bilang Cinta

Aku sebenarnya kurang minat tengok Sinetron2 Indon ni. Rasanya cuma ada satu sinetron je kot yang aku follow...itupun few years back. DIA tajuknya kalo x silap yang heronya Ari Wibowo tu. Apa nama heroinnya pun aku tak ingat dah.

Malas nak follow sebab lama banget nak habis ceritanya. Sampai beratus2 episod tapi ntah camne diakhir-akhir aku pregnant aritu, aku leh terjatuh chenta plak sama Sinetron Benci Bilang Cinta ni. Balik keje mmg aku ni jenis otomatik on fan, on lampu, on tv. Sampai Kyra pun tau...asal bukak pintu je dia hulur remote kat aku. Tekanlah channel 104 sekali kuar lagu BBC ni. Fuhhhhh..ni lagu faveret aku dulu ni selain lagu Jujur tu. Rupa-rupanya ada cerita dong..bukan lagunya aja.

Selain dari lagu dia yang best..aku jadi suka tgk cite ni sebab lelaki ini. Gila lawa aku tgk kale kulit dia...cam telur gitu.


Maka secara rasminya kini... I follow U hahahhah. Nak-nak tengah berpantang ni kan. Tak dapat tengok yang pukul 6.30 petang. Aku layan yang malam. Tak dapat yang malam aku layan yang kul 1 petang punya. Hohohoohoh

8 comments:

mummy_ayu said...

sama je la aktiviti kita..layan cita indon time dalam pantang..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

haha..aku layan citer DIA tu masa pregnant akak dia dulu.. kali ni layan Cinta dan Anugerah time peknan adik.. time pantang semua citer indon aku sental..haha

wej said...

nice blog...

Apple iPad Tablet (64GB, Wifi)
Of Eagles Blog

=)

Aida Alias said...

baim wong.. akak first time tgk dia berlakon cerita solehah.. dgn marshanda

manisz said...

mak aku, adik2 aku, cousin seme tgk citer nie.. tk cukup hari2.. yg dia wat back to back episods on weekend tu pun dorang belasah tgk.. :-)

norazah saffee said...

yeah!!
sama jugak...cite ni best...lagi2 mak ayah ngn adik si winda..
klaka.

rina said...

Wehh.. saya pun minat kat mamat indon tu.. nama dia tak silap Bim Wong ke apa... Mmg ensem...heheh

sheila said...

ahakssss...ternyata mak2 budaks sume tgk cite ni pasal heronya encem banget deh....

mama aku yg umo dah nak masuk 60 thn tu pun minat tgk muka mamat ni