Itu bukan entry belagaklah ngok

Balik2 makcik sengal ni kasi hangin sama aku.

aku.wanita
13 July, 2010 14:54

tak payahlah belagak nak letak cost terperinci tu semua. taulah laki kau ada banyak duit

********************************************


Aku rasa ko ni ketandusan kasih sayang, ko nak perhatian lebih..sebab tu ko kasi komen2 yang camni.

Tujuan aku buat entry pasal cost aku bersalin aritu sebab ada sorang reader tu bertanya. Aku buleh je letak harga lump sum..tapi kang ko ckp gak aku berlagak. Dah terlanjur berlagak baik aku berlagak gila2 kan.

Ko yang kata laki aku kaya..ada ke aku kata laki aku kaya? Mana ko tau laki aku kaya? Ko penah ke jumpa ngan laki aku? Ko tau tak camne susah payahnya laki aku keje nak kumpul duit tu? Ko tau tak pukul brapa laki aku balik keje tiap2 hari?

Janganlah sesedap rasa judge orang..kata org berlagak. Ko tak kenal aku pun. Ko ingat tak seksa ke jiwa raga aku bila kene kuar duit banyak2 camtu? Duit tu laki aku kumpul tuk gi cuti2, tuk nak beli umah..tuk nak beli keta besar sikit. Aku ada gak keinginan nak pakai NISSAN MURANO ke, TOYOTA HARRIER ke..(oppsss..tercakap lak..abislah kang ko kata aku belagak lagi).

Ada sorang member aku ckp "aku rasa dia ex-GF laki ko lah"...

Huhuhuhu...kalo betul ko ni ex-GF dia..sesungguhnya ko teramatlah rugi sebab tinggalkan dia. Memanglah laki aku tak ensem..but HE HAS THE HEART. Dan aku rasa laki aku amatlah TIDAK RUGI sebab ditinggalkan atau tinggalkan kau...sebab HATI KO BUSUK.

Kalo dah tau diri tu LALAT..pegilah hurung je sampah kat tong tu.....janganlah ko hurung blog aku.

Nama blog aku "Life & Love..." bertujuan untuk share segala yg aku tau, segala yang aku rasa nak share...bukan untuk cari pasal, sebab aku bukan jenis manusia yang suka cari pasal.

Kalolah aku ada buat salah ngan ko....aku mintak maaf bebanyak. Tapi aku rasa aku jarang cari gado ngan org. Mungkin aku terbuat lawak kasar ngan ko...MAAF DARI AKU.

6 comments:

delyla said...

pedulikan makcik tuh sheila weiii... ko tuh dlm pantang... emosi kene jaga... x berbaloi ckp ng org g2... kdg2 mereka nh sje nk nyakitkan hati...

tp bg haku la cara2 ko bgtau details rega sepital tuh... mmg cukup membantu... kalu haku yg bertanya pum nk org jwb secara terperinci supaya kita x tanya soklan lebih2 lg kan...

kdg2 niat kita nk membantu org nh disalahertikan... abaikan aje org yg x reti bahasa nh...

Ms Jade said...

nox orang gila mana yang bagi kau hangin ni??

aku pun selalu terima komen komen provokasi.

manusia bengong macam tu toksah kau layan sangat nox.

baik kau tengok anak-anak kau yang super gorgeous ituew snap gambar dia orang and letak melambak lambak kat blog bagi readers tengok lagi bagus nox.


apa apa hal pun tenang hokey. tarik nafas panjang panjang.....
kim salam kat anak anak mu :D

liea said...

tul tu......x yah nk susah2 layan org x boto centu...nnt kito samo x boto mcm dio...hehehehe
abaikan sajo....

chekna said...

sabar shiela.. time pantang ni xleh cepat marah2.. buat dek je ngan org camtu.. kalo aku delete trus... buat sakit hati je publish..

k'eja said...

errppp
nest sabar yolah
jago diri tu, kang kok bontan

errpp maso akak pantang enariq sekso bontan weyy......

r33n said...

dia tu gilo..dan mungkin jeles sbb dia branak tak blanje byk cam ko kak.

tapiii kalo ko nk belagak pon kan kak xde kene mengena la ngan idop dan duit laki diee..ade ko kesah kak shiela? hahaha..

anyway, info itu sgt membantu, part2 duit ni kene ler wat bajet siang2.cis!