Khilfi Syahmi


Date of Birth: 23rd June 2010
Time of Birth: 3.03pm
Mode of Birth: Ceaserean
Weight: 3kg (ngam2 ho sajo)
Head Measurement: 33cm
Length: 49cm (ni spesis renek cam ammi ke ni?)
Place of Birth: Pantai Cheras Medical Centre

*************************************

Banyak sungguh angka 3 kat baby ni and in fact this is my 3rd pregnancy. Adakah ini lucky number si baby kecik ni?

Nama Khilfi ni aku dah pilih awal2 lagi..since dia kat dalam perut lagi and Abah mmg dah start panggil baby ngan nama ni. Masalah yang menyebabkan lambat gi daftar nama kat JPN adalah abah lambat pilih nama blakang baby.

Mula2 abah plan nak letak Khilfi Syaddad pastu last minute he decided to name him Khilfi Syahmi.

Khilfi = pengganti
Syahmi= mulia, bijak, berani
Syaddad= yang perkasa (konon nak anak abah segagah abah hahahha)

*************************************
Dekfa,
Kita share nama anak lagi skali ye...jangan marah

6 comments:

babyluv_ayang said...

hanshem boy ni....

Sya Annur said...

Xpe nyah, mak suka je, hehehe...
bilo nak g gigit anak ko nih! pasnih ajar dia angkat jari dua ye ambik gmbar :D

sayangsayangibu said...

sangat comelll.... ;p

chekna said...

sedapnya nama dia... kakak kyra panggil pe nanti? breastfeed byk2 shila.. sure membesar bagai johan la punya.....

sheila said...

kakak kyra ni mcm2 dia panggil bb dia ni..
jap dia panggil baby kakak, jap ifi, jap bibi

juelee said...

kak.. just nak tanya bape cost czer kat sana ye? saya due oct nie.. ingat nak gi sana la.. ok tak service die?