Pink for Boy

Orang memberi kita kena menerima. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Ko pehal ni makcik Sheila nak berperibahasa bagai ni??

Takdelah.. adalah my fren ni dia call aku tanya (ko mesti terasakan makcik...)

Dia: Fren, ko dah branak ke?
Aku: Dah..hari Rabu aritu
Dia: Anak apa fren?
Aku: Boy
Dia: Oklah...nanti aku free aku datang

Sekali dia datang...dengan lenggang lenggoknya...dia datang.....jeng jeng jeng.

Datang bersama hadiah berwarna PINK untuk anak bujang mak. Siap ngan baju pun kale fink jugak.

Hello fren....(u know who u are hahahah)...ko nak train anak mak jadi jejaka METROSEXUAL ke??

Tapi kalo bos kecik mak tu pakai kemeja pink datang keje kengkadang tu mak tengok cute jek...kan Ina kan...ko prasan tak bos kecik kalo pakai pink nampak cam yummy2 gitu hahahhaha

5 comments:

mummy_ayu said...

belasah je sheila..ayu dulu time Ian pun ada gak dpt baju pink..entam aje..sekarang dah besar nie pun ada gak selai dua kemeja pink..sbb nak matching kan ngan iris...

r33n said...

pink pon sweeettt kak.. i loike..!

e_ja said...

rasanya belum terlambat nk ucap tahniah..comelnyerrr baby..:-) dh ada sepasang kan sheila kan..

rina said...

Pink for baby boy... cute gak kan... :)

sheila said...

ayu,
mmg dh kasi pakai pun...nak simpan buat apa kan..

reen,
ko nak ke? akak leh postkan kakakaka

kak eja,
ye kak..lom terlambat lagi...selagi masih berkain batik, berstokin tu kira fresh lagilah tu

rina,
dah try pakaikan...cute gaklah hahah