Please Welcome...

KHILFI SYAHMI BIN KAMARULZAMAN

Akhirnya...lahirlah jugak baby yang ditunggu-tunggu.

4-5 jam selepas dikeluarkan dari perut. Ammi pulak tengah ngantuk tahap gaban time ni sampai lebam2 mata sebab kat tangan kiri ammi doctor drip ngan morfin ngan segala mak nenek...utk elak sakit lepas c-zer. Kaki pun lom habis kebas lagi time ni..rasa cam berat je. Time ni nurse ngan doctor datang check pun ammi belasah tido...dengar ala-ala je

Time ni dah balik Seremban...kene jemur jap sebab ada mild jaundice.

Gamba ammi sebelum gi buat last check up. First time pakai maternity dress yang "makcik" bagi. Lepas ni 44 harilah jawabnya ammi x pakai eyeliner, lipstick, blusher bagai.

10 comments:

chekna said...

congrats shiela... sedap nama tu...
selamat berpantang & take care ok...

rina said...

Salam... salam kenal... tahniah..semua selamat.. eii tahun ni ramai bersalin yee... eii berdebarr jugak saya.. hehehe..

mummy_ayu said...

congrates sheila....sepasang dah!
apa pun selamat berpantang!!

babyluv_ayang said...

congrats, dik....welcome 2 the outside world, khilfi...heheeheh....csect ker dik...take gud care tau...jgn lasak2 sgt....anyway enjoy ur confinement period...heheheh...

r33n said...

tahniah kak..baby boy tomeiii..im ur silence reader..xhange link yah..!

sheila said...

ina,
thanks.. nama khilfi tu dah lama aku aim...since aku miscarriage dulu

rina,
salam kenal gak..nanti kite xchange link ye

ayu,
tenkiu

kak fara,
terpaksa czer kak..kalo tak tu 9 hari dah buleh lompat katak kot hahahha

reen,
tenkiu reen...

iNa said...

congrats kak...
jaga diri bebaik...jaga baby bebaik...........selamat berpantang ye..

x sabar nk tggu turn ina plak...

Ms Pearl said...

assalamualaikum dek non!

ya allah dah selamat bersalin kau nox. awat tak habaq. alhamdulilah...
kat mana pantang nih? nogori ko? atau rumah sendiri?

apa apa hal sms me okey....tingin gak nak tengok baby shela nih. :D

pHat sUe said...

shielaa...congrats!! alhamdulillah, semuanya dah selamat. dah bersalin dah!!

cam dah besar jer baby khilfi neh...awwwwwwwww * teringat 18 sept lepas *

jadi kakak yg baik yehh kyra :p

delyla said...

sheila...

congrats! dpt sepasang dh ko!