Bersawang Sudah

Lamanya aku tak update blog ni. Sungguh penuh ngan sawang. Tapi nasib baik aku tutup ngan kain putih. hahahahhah (ala2 drama tv..bukan ke slalu kalo dorang nak tinggalkan rumah dorang tutup sume furniture ngan kain putih..) Motif kain putih???

Hilang segala mood, segala idea nak menaip padahal banyak je mende nak share.

Aku kan biasa camni... kejap mood baik kejap hilang. Tapi diusia 31 tahun 2 hari ni aku berazam nak sambung balik berblog. Income nuffnang tu pun cam dah x naik2...tu lah sapa suruh x update, padan muka ko

No comments: