Itu Milikku??



Last day kerja b4 raya aritu..ternampaklah kereta comey ni kat atas jalan.

*********************************************************
Isteri Mr. Kay: Cantiknya keta ni

Mr. Kay: Kalo saya dah kaya nanti saya belikan awak kereta ni...sambil gelak2

Isteri Mr. Kay: Huh...bilalah nak kaya agaknya ya..

Mr. Kay: Awak nak tau knapa saya kasi awak pakai keta ni....sebab kalo awak pakai keta ni gerenti selamat. Orang mesti slowkan kereta sbb nak tengok keta ni. Jadi mesti x accident punya lah

*********************************************************



Apakah ayat itu satu penghinaan...atau ayat tu mmg lahir ikhlas dari hati??????  Sampai tau hati awak. 

Tapi kalo dapat sebijik apalah salahnyakan.

Untuk makluman tuan2 dan puan2.... 21/9/2010 Lesen P saya telah tamat tempoh..bermakna saya dah dapat lesen FULL.  Tapi amat mendukacitakan sebab sepanjang Lesen P ni duduk dlm wallet busuk saya ini baru sekali saja saya dibenarkan memandu.

Nota Betis:  Gambar yg sangat excited di atas tidak ada kene mengena dengan entry ini hehehhehe

2 comments:

chekna said...

comeinya kete tu.. ari2 drive xpernah nampak plak...

sheila said...

adalah ina..tp very very rare