MPH Warehouse Sale

Dekat area ofis aku ni MPH ada buat Warehouse Sale. Meh aku share sket

Tempat: Dewan D'Klana, Kelana Jaya (Dekat dengan Bgn. MAS)
Tarikh : 30 Aug - 5 Sept 2010
Waktu: 10 pagi - 7 petang (if i'm not mistaken).

Semalam balik keje ajak Mr. Kay singgah situ jap. Konon nak carikan Kyra buku sebab sekarang ni dia pantang sungguh nampak huruf yg besar2. Mesti nak eja..eja pulak tu manjang E, I, A...E, I, A. Tapi sekurang2nya she has the interest.

Buku dia ada yang sale sampai 70%... eh apsal aku promote MPH ni??? dorang x bayau aku pun


Aku beli buku ni. Ahaks...buat kene gelak ngan Mr. Kay je. Tapi ada aku kesah??? Agak2 nak rasa kepelbagaian mi, telur..silalah bayar. Aku mmg slalu pun masuk web/blog kak liza ni..tapi yelah everytime nak masak kene print..pastu ntah mana aku layangkan kertas tu ntah. Bila ada kitab memasak ni sekurang2nya boleh gak aku susun cecantik kat rak buku.



Nilah antara buku2 yg aku beli. Buku Word Search tu sebenarnya tuk bebudak tapi boleh tak kalo aku gedik beli sebab aku nak buat??

Total tuk sume 6 buah buku tu cuma RM34.70. Sangat berbaloi2. Sib baik kat rumah tu ada 2 novel yg belum habis baca..kalo tak harus gak aku rembat.

Sapa yang members MPH ni dapat additional discount for certain books.

Jadi tunggu apalagi...bukankah MEMBACA JAMBATAN ILMU, ILMU PELITA HIDUP ahaksss..teringat lak lukisan2 masa sekolah rendah dulu kan

No comments: