Nom...nom...nom...

Nom...nom..nom... ni penyakit kat Cafe World fesbuk. Tapi aku dah x main masak2 dah kat fesbuk. Aku jadi petani tegar je.

Puasa kali ni jarang sungguh aku gi PARAM. Tapi tu x bererti aku masak hari2. Waktu cukup time, cukup kerajinan, cukup bahan aku masak...tapi kalo dah lambat sampai umah tu beli jelah. Selalunya Mr. Kay yang gi beli.

Tapi semalam aku gedik gak nak pegi PARAM kat area flat tu..and aku jumpa agar2 ni... sedap, menarik tertarik ko mmg daboommmm. Harganya adalah RM3 utk 2 keping yg besar ni. Saiz dia cam apa nama kuih yg dorang sira ngan gula slalu tu...tetiba hilang plak ingatan aku ni

Cantikkan color jelly ni

1 comment:

sayangsayangibu said...

makan sorang


nak.nak jugak ;p