Sudah semakin girly

KYRA DAH PANDAI MAIN ANAK PATUNG.

Ini satu perkembangan yang sangat memberangsangkan.  Sebab anak aku ni dulu main sepak2 je patung baby comey yg aku belikan utk dia.  Dia lagi suka pegang kereta, pegang remote, pegang enpon, tendang bola.

Kat rumah nampaklah jugak dia dokong2 patung Upin dia..tapi kepala upin tu lagi beso dari kepala dia.  Agak susahlah dia nak dokong.

Aritu masa gi umah Kak Ngah...dia punyalah sayang kat patung si Mawar.  Dia usung patung buruk tu (serius muka patung tu sangat buruk...dengan bibir yg merah..pipi yg gembol)..siap amik wet tissue..lap2 mulut, idong patung tu.  Pastu amik botol susu nak feed patung tu.

Very the gegirl

Dalam pada gegirl..sekali dia hayun baby tu...menangis aku tengok
 
Siap cium2 lagi tu
 
Adik tido dengan aman kat sudut tepi ni...selamat dari gangguan kakak
 So, encik Abah... silalah belikan anak awak patung yg cute2...yg siap ada botol susu kecik tu.  Saya rela tengok dia main anak patung dari dia main kereta.

1 comment:

mummy_ayu said...

sama la ngan Iris..dah melambak anak patung..jalan je..napak anak patung.."baby..baby"...