Jauh dari Mati

Memanglah jauh dari mati...tapi SAKIT.

Last Thursday aku kene balik sendiri sbb Mr. Kay ada meeting kat Genting.  Apa da org tu...arrange meeting time aku nak balik keje... makanya kenelah aku balik naik LRT...naik komuter...pastu naik cab dan turun didepan pagar apt.

Turun je dari cab berjalanlah aku bagai seorang diva tua dan tiba2 i'm lost.  Rasa cam ehhh.."apsal aku cam mimpi je ni"...dan berkesudahan aku melutut kat tepi jalan.  Nasiblah time tu dah nak maghrib...dah agak gelap....org pun x prasan diva tua ni tergolek disitu.

Panas je rasa kat lutut ni...tak prasan plak suar pun terkoyak.


Kyra menangis ok tengok lutut ammi dia berdarah camni.  Gambar adalah blur supaya korang x mabuk hahahha
Beg hadiah birthday yg Mr. Kay kasi pun putus talinya.  Huhuhuhu... sekarang ni dah bersambung balik sbb aku dah jahit..aku jahit sendiri je pakai tangan..so org nak kata aku beli beg ni kat pasar malam pun ckplah...kesian beg ni tau

Hari ni lepas hampir seminggu...berdarahlah pulak balik luka ni.  Ni sume pasal aku gatal2 gi bengkokkan kaki konon nak pakai lotion

5 comments:

manisz said...

erm.. tapi mcm mana ko leh jatuh? sal ko berangan ker?
aku plak konfius sal ko tetiba jatuh..

eh aku dgn iedah, nk g tgk konsert search and wings ft. Ella kat stadium darul makmur.. jom join nak?? :-)

mummy_ayu said...

omg..namapk teruk gak tu..take care dear...

chekna said...

ko tgh berangan ke apa yg sampai jatuh camtu?? tengok luka cam teruk gak tu...

sheila said...

sham,
lu kasi bikin panaslah.... KROB tu kalo kat kl mesti mak terjah nyiah... tp uncle yazit kan admit...sapalah agaknya yg replace tempat dia ye

ayu,
tenkiu

ina,
dah tua2 nak berangan mendenye nyiah...

manisz said...

tkper.. nnti aku wat laporan secara langsung dari stadium bersama co-presenter i.e Iedah.. muahahhaaha.. kalah abg nas.!