Reunion Batch 92-96

Sabtu lepas 9 Oct 2010, berjaya jugak kitorang buat gathering ala kadar.  Ada jugak baiknya fesbuk ni.  Boleh menghubungkan mana yang jauh terpisah..mana yang dah lama tak berkontek-kontekan... i like fesbuk

Kitorang geder2 kat A&W Seremban je...senang.  Mana yang bawak anak2 tu bulehlah dilepaskan anak2 itu dekat playground.


Apek baju pink yang berdiri tulah yang sibuk calling2 aku ngan ina suruh organize geder ni.  Siap baik punya dia celaka celanatkan aku.  Tapi itulah bahasa kitorang..agak ganas & kasar tapi kitorang BAIK ahaksss

Credit to Hezrikh sbb mengkendidkan gambar mak... lenkali nak amik gamba ckp dulu..buleh mak tarik napas kasi kecut mana yg lebar

Me, Ina & Mei Hwa.  Mei Hwa ni skrg dah jadi Penolong Pengarah kat Jabatan Statistik.  Ada yang jadi Accountant kat Price WaterHouse Coopers.  Ada yang jadi lecturer.  Ada yang buat bisnes sendiri.  Aku??? jadilah ko seketeri cabuk

Cuma 15 je yang manage to attend this time.  Aku suka class aku ni sebab sangat majmuk ok. 

5 orang lelaki yang datang

Gadis-gadis..auwwww gadis lagi ke

Gadis-gadis jugak
Gamba paling kontroversi.  Nasib baik Shieda ni dah dapat title...kalo tak tu harus jugak mengamuk laki dia.  Yang si Mahadir tu pulak..org suruh kawin xmo...ha itulah akibatnya bila lama sangat bertakung hahahhaha

Sapa yang tak paham..jangan tanya aku apa yg bertakung...

Next gathering kite tunggu kawan kita kat "oversea" tu balik M'sia ye guys.  Dia tu pun salah sorang mastermind yg sibuk suruh buat geder2 ni jugak.

2 comments:

chekna said...

bestnya jumpa kawan2 lama... mesti terkenang balik zaman kenakalan masa sekolah dulu kan.. reunion kite je yg xmenjadi2..

sheila said...

mmg sgt bestlah bila jumpa old buddies ni...

utk grup kite..plan2 lah