ROCK ALIVE

Shamriza....ko telah bikin aku jadi PANAS tau.  Mentang2lah aku ni kat KL...ko kat Kontan... kat Kontan tu plak ada KROB.. ko mmg kasi aku PANAS.

**************************

Tak dapat tengok KROB, adalah lebih baik aku stori mori pasal konsert yg laki aku buat je.  Sekurang-kurangnya duit dia duitku jua...




Inilah tema konsert pertama yang laki aku organize together ngan partner dia.  Konsert ni sebenarnya dah abis 2 minggu aritu..tapi boleh tak bini dia yg hampeh ni cam malas nak update blog.  Duit nak...kasi promote keje laki taknak.  Sila jangan tiru perbuatan tak guna bini ini ye


Main artists.... Man Kidal & Omma Akeera V'sion

Penonton paling otai pada hari tu

Inilah partner2 laki ku

Semoga RANCAK CIPTA terus rancak mencipta nama ye sayang
Muka penat seorang suami.....
Lepas ni ada banyak lagi siri jelajah rock yg Mr. Kay nak buat.  Semoga berjaya.

1 comment:

manisz said...

uishhh.. nnti aku upload citer aku plak.. esok weihh.. esokkkkkkkkkk.. aku dah jumpa dah suar ketat kulit dgn baju blink2 nieee..

iedah amik aku esok.. uuu..

tapiiii.. tapiiii.. sudilah kiranya ko suakan tiket konsert yg laki organize nnti ehh.. saaaaaayannngggg ko!! muahhh.. muahhh..