Cintaku tidak tertinggal di Jakarta

Sangat terseksa jiwa raga bila benda yang aku sayang hilang.  Nak2 benda tu bukannya singgit dua aku beli..main ratus2 gak.  Nak2 plak lagi hilang dalam rumah sendiri.  Sadisssssss.  I'm not pointing out my fingers to anyone...tapi lepas ni kenelah berjaga2.  Bukan semua orang lurus hati cam kita.

Inilah fon aku yg hilang... i bought it October 2007.   Gelakkanlah aku...katalah tepon aku ni mmg dah layak kene tukar... tapi sayang siot.  Masih elok..masih putih berseri..cuma bila nak charge je kene gosok sana sini.  Yang aku ralat...banyak video masa Kyra baby ada kat dalam ni.  Aku dah transfer dah dulu masuk kat PC ofis ni... tapi PC aku dah kaput lagi awal dari tipon aku ni ilang...cishhhhhhhhhhh


Inilah tipon baru aku.  Beli di bulan October gak.  Nampaknya bulan October mmg sangat sesuai utk aku bli handphone hahahha.  Lepas ni ntah taun bila plak aku nak tukar tipon
Sony Ericsson Vivaz Pro for my self.  I chose white.  Merah dalam gamba cam cantik je..tapi bila tgk live... merahnya agak ke"pink-pink" sket...x kose mak nyiah


Tipon lama aku tu..aku ada 2 security lock.  1 phone lock 1 lagi pin numberlah tuk simcard tu.  Jadi kalo battery habis..tipon off bila nak on balik orang yg amik tu bleh on ke ha?? ke dia kene bwk gi kedai?

5 comments:

unggustica said...

waaa hilang hp dirumah ke... sama la kita...semlm baru kena... dilarikan org....huk huk huk

sheila said...

wanani,
tulah pasal..ralatkan bila mende ilang dalam umah sendiri

Aida Alias said...

sedih kan.. brg kesayangan tu.. akak punya SE xperia.. tp ada masalah sikit bila nak tangkap gambar. keypad dia gerak.. jadi gambar semua blurr je

cHeAre said...

ade hikmah pew HP ilang...dpt ganti lg up sket...ngeeee :))

sheila said...

kak aida,
gilah kat setting picture tu..set ke auto...

a-a,
yelah ada hikmah..tp aku kan kedekut hehehh sayang siot