i-city

Dah lama dah aku nak gi I-City ni.  Boleh tak dalam 5-6 bulan yg lepas aku tak tau kewujudan i-city ni kat M'sia.  Adalah kawan skolah aku sorang tu gi sini...aku dengan bangganya tanya... kat negara mana ko amik gamba ni....hahhahahahh soalan yg sungguh memalukan diri sendiri.

Rupa-rupanya dekat Seksyen 7 Shah Alam ni je diamnya.  10 tahun aku menghambakan diri kat ITM... aku boleh xtau.....kenapa 10?? sebab aku rajin sangat masa buat degree dulu hahahha...suke ati sendiri je nak amik brapa paper each sem

Gila full tempat ni...Mr. Kay dah hangin sebab dah bayar 10 hengget masa nak masuk..pastu nak parking kene Q...ngan sesak lagi. Kesimpulannya...dia u-turn gi parkign kat tepi jalan tu saja.  pak guard nak pit ke nak pot ke pakai wisel..ada aku kesah??? hahahah (sila jangan tiru aksi ini...sungguh tidak bermoral)

Us

Budak kecik yg duduk kat dlm stroller for only 5 minutes...gila nak pusing je kerja dia kat dlm tu

Safari


Tajam ok tenungan/renungan anak dara aku..  Gosip mende ntah kat bwh tu ngan abg2 dia
My Along's family..tapi terselit anak Mr. Kay kat situ

Ha...tengok tangan tetap mencari mulut...atau mulut mencari tangan

masuk sudah

Sebab takmo duduk dlm stroller..makanya kenelah bergilir2 dokong...tapi bila Mama dia dokong..pergghhh..asyik je dia..yelah ada xtra VONO kat along aku

See gaya seperti anak koala bear.  Puting pun dia x heran..tangan lagi beshh

One happy family..SNAP

Ada kawan tanya..knapa Kyra tak pakai baju merah.  Sorilah kakak..ammi malas nak iron baju merah kakak tu..tapi ammi kasi kakak pakai baju yg ada butang ngan riben merah.

Kesimpulan lawatan kami ke I-City
  • Sangat penat
  • Sangat ramai orang sehingga aku mabuk manusia
  • Sangat luas..sampai longuh kaki
  • Sangat MENCEKIK DUIT
  • Cantik
  • Tapi tak habis round pun sebab cam PENAT, PANAS & LEMAS

2 comments:

mummy_ayu said...

dah gie jugak..best kan? tapi memang penat, panas sbb ramai org..

chekna @ mama ziyad said...

hahaha.. akhirnya pegi jugak ko ye... mmg ramai giler org.. tu yg aritu kitorg tengok lampu dari dlm kete je... malas nak bersesak2...