Minyak Dagu

Minyak dagu waklu...aku ni bukan acik bomoh.  Aku acik sheila yg cun lagi baik lagi berbudi bahasa...hohohoho.  Matilah puji melambung diri sendiri.

Ni nak share ngan korang minyak aromaterapi.  My along yg recommend pakai minyak ni.  Cara dia cuma sapu sikit je kat bahagian yang sakit atau diperlukan..insyaallah kesan dia amat mujarab.

Contoh: 
1)  Selsema...calit kat batang hidung sket.  Kejap lagi ko buleh rasa cam senang nak napas.

2)  Batuk.. ko tenyeh sikit kat dada atau leher tu...nanti rasa cam lega

3)  Baby kembung perut..ko sapu sikit kat ari2

Dan macam2 lagilah..... aku lupa plak apa lagi kegunaan dia.


Ni lah kotak minyak aromaterapi tu.  Harga dalam RM14.90 rasanya.

Senang nak apply sebab botol dia cam ada roll on.  Ala cam deodorant ketiak ko tu

Cubalah

3 comments:

mummy_ayu said...

wah..new info gak nie..tq for sharing..

chekna @ mama ziyad said...

mana dapat minyak ni??

sheila said...

ina,
ko gi kedai yg jual2 jamu ada kot.. aku bli kat ada satu spa kat s'ban