bukan cinta biasa

Ini memang konfom bukan cinta biasa…ini adalah cinta luar biasa aku kat beg skolah aku ni. 

 

I still keep my school bag. 

 

Beg ini disimpan rapi dalam beg lain yg juga di dalam satu lagi beg yang lain.  Sila kira dilapisan yang keberapakah beg itam ini berada?? ahahha

 

Ini beg masa aku form 4 dan ini sebenarnya bukan beg sekolah yang aku beli.  Aku beli beg lain..kale biru.  Ni beg member aku Shieda Sharif.  Tapi ntahlah apsal..aku suka sangat tengok beg ni..padahal kalo beli bukanlah mahal mana pun.  Lalu berlaku sesi tukar menukar beg.  Beg sekolah jenama NEVE je.  Sekarang ada ke jenama NEVE ni??

 

Masuk ITM pun aku still pakai beg ni and penah sekali tu..masa berjalan balik dari class ke hostel tetiba adalah seorang abang ni.  Aku bajet dia budak Engine sbb budak course lain xde pakai serabai camtu…dia tanya kat aku. 

 

Abg Engine itu:  Lawa beg dik

Aku Budak SS14 itu:  Terkejut lalu tersenyum malu

Abg Engine itu:  Adik nak tak jual beg ni kat abang

Aku Budak SS14 itu:  Taknaklah..

 

Lalu berlakulah sessi pujuk memujuk tapi dah kata cinta luar biasa…haruslah aku xmo jual. 

14122010376

Warna asal adalah hitam….tapi skrg ni taktau nak kategorikan jadi warna apa

14122010377

Can see the different?  Seasonlah sangat sampai jenama beg yg sepatutnya ada kat depan poket tu pun ilang.  Hilang terus xde samar2 pun.

3 comments:

mummy_ayu said...

ah ah..dul popular tul jenama neve tu..aku pun ada..tapi sekarang.dah mcm2 jenama ada..

chekna @ mama ziyad said...

klasik gile beg ngko ni, nak turunkan kat si kyra ke?? jadi beg pusaka...

manisz said...

aku ingat sgt2lah beg nieee.. smpai sem 6 pun pakai lagik.. muahahahh..