DIA PANDAI MENDERA

 

Last Saturday kitorang balik Seremban kejap je.  Itupun sebab bini Mr. Kay ada acara berfoya-foya bersama oldskul fren.

27112010218

Di dalam kereta.  Gedik amatlah budak baju merah tu skrg ni

27112010220

Yang kat tengah tu adalah sebijik belon….

27112010222

Aku tengah iron baju nak gi re-union, terdengar phone Amuma berbunyi.  Pastu yg si budak kecik tu plak sibuk ckp “Pat pat pat pat”.. aku ni blur motif sebenarnya

27112010223

Wah siap cekak pinggang Muma dia ckp lama sangat kat fon

27112010225

Rupa-rupanya dia dera Muma dia.  Suruh main “badminton” berraketkan kipas tangan, bershuttlekan belon.

27112010226

Boleh gitu?

27112010227

Cam boy plak aku tengok

27112010228

Amacam?  position kaki dah cun dah.  Dah ala2 Datuk Lee Chong Wei

NI sume gara2 terlebih tengok channel sukan.  Nak2 kan baru lepas Asia Games…lagi sakanlah dia.

3 comments:

mummy_ayu said...

pandai kyra yer..dera muma...

sheila said...

dia mmg dah pandai dera org dah skrg ni..ngan ammi dia pun kengkadang dia dera gak

chekna @ mama ziyad said...

apsal dia x dera ammi dia skali?? hehehehe.... yg untung ko jugak nnti... mana tau esok2 dia jadi wakil negara main badminton..