food for him

 

Budak bujang ini agak susah nak makan.  Kyra dulu 6 bulan ammi dah bersilat kat dapo siapkan bubur nasi..blend bagai.  Tapi Khilfi ni…nestum pun susah nak makan.  Amuma kata ni sebijik perangai ammi masa kecik.  Ammua kata time nak kasi makan “10 batu leh dengar ammi nangis”

25122010452

Ammi suruh makan nestum..yg gi makan mende lain tu napa?

 

Haritu masa gi Tesco buat operasi menghabiskan duit en. abah … sajalah gatal tangan belek2 makanan ni.  Kyra dulu sangat tidak mahu makan makanan dalam botol ni.

 

26122010456

Puaslah pilih… nak cari yang kononnya tak masam.  So agak2 yang ni tak masamlah.  Sebab kebanyakkannya campur apple, berry ni berry tu.. confom masamkan. 

26122010458

Nampak dia agak suka walopun mata terkelip2 bila makan.  Ada masam-masam jugaklah mende ni.  Next week ammi try masak buburlah…this week kite nak gi berjimba

25122010450

Kakak sangat jeles kalo ammi asyik amik gamba adik je..dia pun sibuk buat2 cam posing..

2 comments:

Ms Pearl said...

lawa anak dara kau nih. hehehh rambut dia sweet!

bila la nak jumpa kak hani ye heheheh

anyway nyah ni mak punya new blog
sempena 2011. blog SFMM tu still ada cuma i try lebih kan blog SFMM3

http://chepearl79.blogspot.com/

chekna @ mama ziyad said...

anak bujang ko ni dah kenyang minum susu kot.. esok2 dia start makan la tu...

psstt..khilfi, tengok ammi tu.. xmakan masa baby pun 'sihat' jugak kan.. hehehe....