GIFT FROM AUSTRALIA

End of October boss & wifey off to Australia for a month.  Anak bongsu dorang Nurul tengah tunggu hari nak bersalin and alhamdulillah she delivered a cute baby girl name ASIAH.  Short and simple.

Wife boss kata anak dia bersalin kat rumah aje and she opted untuk teknik bersalin dalam air tu and semua proses bersalin tu menantu dia yg buat.  Midwife yang ada cuma monitor and bantu sikit2 mana yang patut aje.  Sume2 tu means sambut anak tu kluar, potong tali pusat sumelah.

 

Bila agaknya kat Malaysia nak start implement teknik bersalin camni ye?? 

 

Bila balik Malaysia after a month…they bought us (us tu biasalah sapa lagi kalo bukan aku & Ina)

10122010346

Shopping Bag bewarna fink…. (hadiah jgn ditolak ok…terima dengan hati terbuka)

10122010345

and Fridge Magnet.  Macam tau je seksiteri dia ni suke FM

 

Thank you Mr & Mrs Boss

1 comment:

mummy_ayu said...

he he he...
boss ko baik la..mcm boss aku...nanti join GA aku yer...