HAPPY 2ND BIRTHDAY DARLING

 

Cepat..sangat cepat masa berlalu.  Kejap je rasa anak ammi dah 2 tahun.  Apsal ammi emosi masa nak type ni??

kyradq2

Gambar Kyra yang 1st dalam blog ammi. 

DSC04488

4 days old Kyra Saffiya

Image011

Tiada majlis cukur jambul…. cukuplah sekadar membotakkan kepala disalon pada usia 4 bulan sambil ditemani aunty Sham

DSC04798

Masa ni anak ammi belum pandai meniarap..tapi ammi paksa jugak sebab ammi teruja/gedik/excited nak amik gamba

DSC05187

Kyra suka sangat jelir lidah macam ni dulu sampai Abg Afiq anak Maksu panggil Kyra HAGEMARU..

DSC04705

Masa umo Kyra 6-7 bulan ramai yang kata muka Kyra macam boy.  Ammi sedikit kecewa disitu…

11

Anak ammi pada usia 11 bulan.  Sungguh gedik, sungguh cheeky dan masa ni jugak adik Khilfi dah ada dalam perut ammi.  Kesian Kyra…tapi ammi syukur dan ternyata agak betul jugak bila orang kata tiap anak tu ada rezki mereka masing2…

16

16 bulan…masa gambar ni ammi amik adik Khilfi tengah tunggu hari je keluar…

26112010201

20 months Kyra

15122010398

Kakak Kyra sudah 2 tahun….

 

HAPPY BIRTHDAY SAYANG

Walaupun kakak dah besar … kakak tetap baby dihati ammi

Walaupun kakak dah ada adik …. kakak tetap cinta hati ammi

Walaupun kadang2 ammi babab kakak .. ammi tetap sayang kakak

Kakak buah hati Abah & Ammi.

8 comments:

mummy_ayu said...

happy buzzday kyra!! moga jadi anak yg solehah.....

sayangsayangibu said...

selamat hari lahir kya...
comel cute memacam aksi ado... ;p

chekna @ mama ziyad said...

happy besday dear kakak kyra... moga jadi kakak yg baik pd adik-adik, moga jadi anak solehah pada ammi & abah.. psstt... ammi & abah kasi hadiah apa besday kali nih??

babyluv_ayang said...

kyra...kyra kongsi besday ngan auntie lar...org2 yg lahir arini adalah org yg paling hebat yek..yg paling comel...hehehehhe...auntie doakan kyra sentiasa ceria....sihat...jadik anak yg baik utk ammi n abah...b a gud sis 4 khilfi...happie besday...

babyluv_ayang said...

kyra...kyra kongsi besday ngan auntie lar...org2 yg lahir arini adalah org yg paling hebat yek..yg paling comel...hehehehhe...auntie doakan kyra sentiasa ceria....sihat...jadik anak yg baik utk ammi n abah...b a gud sis 4 khilfi...happie besday...

sheila said...

aunty ayu,
thanks aunty

thanks jugak tuk acik jaja

aunty ina,
abah & ammi kedekut..xde hdiah pun

aunty fara,
bestnye...kyra sambut besday ngan mummy kakak kyra... see kebetulankan aunty...ada nama yg sama

U-jin said...

hapy birthday...2 th dah year..jap jer kan//

sheila said...

kak mas,
tulah rasa cam baru je