LUNCH DATE

with super hyper friends…bak kata Dekfa kat FB status dia…

dekfa

 

Last friday berhunggalah aku ngan Ina ke Ikea.  Dah lama x makan di luar kawasan liputan ofis ni.  Balik2 kat kedai bawah ni…balik-balik situ… balik2 situ… buhsan

 

Maka berpakat2lah geng2 super hyper AP ni utk berjimba kat sana. 

63407_1664215998683_1035726495_1858165_4904141_n

Aku ngan Ina first sampai… tu pun sebab ada driver hohoho

156161_1766379198189_1200428450_32057189_4685819_n

Konon-konon bohsan tunggu si Dekfa…tapi mimik yg sangat tidak menjadi

156656_1766379038185_1200428450_32057188_1541581_n

Sessi yg sangat common nowadays..

149268_1766371718002_1200428450_32057163_7691389_n

nak beli makanan sikit punya panjang kene bratur

58071_1766372358018_1200428450_32057165_2626206_n

Muka sebegini berpunca akibat dari terlebih hyper

63147_1664252279590_1035726495_1858210_7898746_n

Gamba adalah banyak dan sayang pulak kalo x masuk sume…nanti 2-3 tahun  lagi aku nak baca balik blog ni barulah best…gamba setiap moment itu ada

63147_1664252359592_1035726495_1858211_2089658_n

Makcik tudung biru + merah + pink itu..ye ye o bawak kamera bagak…tapi gamba ado sekoping yo

63147_1664252399593_1035726495_1858212_2234997_n

E-M-P-U-K

148097_1766374958083_1200428450_32057173_7090653_n

Percubaan timer setter berlari utk masuk dlm gambar…agak gagal disitu

148198_1766374318067_1200428450_32057171_7436201_n

Inilah meja paling kurang sopan kat Ikea aritu

148842_1690165783480_1517808949_1637788_2188786_n

Motif bergamba camni adalah disebabkan ke-empuk-an manusia yg kat tengah tu…beshhhhh

155297_1664289880530_1035726495_1858285_3446652_n

Gelak tak hengat..sib baik tak terlepas air dari mulut

155623_1766372998034_1200428450_32057167_2779243_n

 

155885_1766374598074_1200428450_32057172_4197814_n

 

156264_1766372718027_1200428450_32057166_1929910_n

Sibuk betul aku tengok tv kat situ…gigih tengok walopun agak kabur je pandangan

156596_1766375678101_1200428450_32057175_8249079_n

Orang lain elok je x nganga…aku ni terlebih hyper kot aritu

156117_1766378758178_1200428450_32057187_5083235_n

Ni last but not least…gamba kat dalam The Curve sebelum gi cari parking nak balik. 

 

Terserlah lelemak kat blakang badan…tapi gigih jugak nak pakai baju ni…hadoiiiii

 

Next session kat mana frenssss???

2 comments:

chekna @ mama ziyad said...

meh sedekah skit lemak tepu tu .......

sheila said...

ina,
apsal nak sikit je..amik byk pun aku rela...aku sedekah