SAYA STRESS

 

Saya sangat stress tau Abah…..Ammi. 

04122010274

Tolonglahhhh

04122010275

Ishhhh Ammi.  Taktau ke saya stress, pusing kapla ni??

04122010276

Saya dah marah ni

04122010277

Eeeee Ammi ni…tak reti2 ke.  No camera

04122010278

Kenapa tiap2 hari Abah & Ammi paksa saya makan?

Saya taknak makan…saya nak Vivit je

04122010279

Takpelah… saya cuba makan sendiri nasi lemak kegemaran saya ni..tapi harini saya xde mood sangatlah nak makan.  SAYA NAK VIVIT.

3 comments:

Ms Jade said...

anak dara kau ni nox bibir dia SEXY! TAU

chekna @ mama ziyad said...

hehehe... cute la kyra camtu.. same je cam ziyad, susah sgt nak suruh makan.. kat nursery bukan main lagi dia makan.. nampak sgt mama masak xsedap.. kecik ati tau...

sheila said...

nyiah,
really... mak tenung lama jap

ina,
tulah..kyra kalo kat rumah org..pergghhh laju je dia makan. saje je tau budak ni