SUATU MASA

Ini bukan lagu M. Nasir.  Ohhhh..i love this song, i love the voice, i love M. Nasir……. i love to see his hair.

 

Tapi ini hari aku nak letak gambar Mr. Kay disuatu masa dulu. 

Takpekan ba letak gamba awak kat sini…hehe.  Senang nak tunjuk kat kakak ngan adik sok.  Pastu senang gak saya nak gelak2 bila time saya down

37179_175993212417315_100000199121980_666067_7094065_n

Gambar telah dikidnap dari FB Mr. Kay. 

Tapi serius ini adalah gamba Mr. Kay versi kecil molek kurus kering yg first aku tengok.

 

Anak2 Ammi…cuba teka yang mana satu Abah.

Ohhhhh tak nampak ye… tu abah kat row blakang 2nd from left

4 comments:

mummy_ayu said...

amboi..tak marah ke laki ko letak pic muda2 dia nie...?

chekna @ mama ziyad said...

kurus giler mr k masa tu... hehehe....

Ms Jade said...

nox!!!!!! bekhetul khetul badan laki kau masa muda dek non!!!! heheheheh auw!

sheila said...

ayu,
marah???? pegi kamu tido diluar hahahah..x kot

ina,
samalah cam bini dia gak..dulu kurus kedengking..skrg???

nyiah,
auwwwwwww jugaklah hahahah