THANK YOU ANMUM

Early October aritu aku ada hantar kat Anmum boarng utk nak redeem susu.  Macam yang kuar kat tv slalu tu…kumpul 12 mata dari sudu and you are entitle to get 1 kotak susu percuma yang beratnya 650gm. 
Sapa nak kasi susu free ni.. 650gm pun susu gak.  Kalo beli pakai duit jugak..adalah dalam RM26++.
Tiba-tiba rasa menyesal sebab dah berpuluh sudu aku campak masuk tong sampah..sebab rasa cam semak je kat rumah tu..tup tup kluar plak iklan kat tv.
Takpe..managed to kumpul untuk Kyra and also for Ryan.  Dua2 budak kecik cucu Muma minum susu ni..bezanya cuma sorang langkah 3 sorang langkah 4.
25112010193
Baru dapat susu free untuk Ryan je.  Untuk Kyra masih menanti…jangan ko x kasi sudah…aku bakar kilang ko nanti hohooooo

1 comment:

erieyain said...

ryan ngan kyra pon minum susu anmum nih yer..adha pon minum susu nih gak..since adha 1 thn mmg ain da simpan sudu tuh sebab ain mmg dah tau anmum msti akan bt redeem tuh...setakat nih ain pernah tebus 5 kotak utk adha..1st dua kotak n 2nd 3 kotak utk redeem yg bln oktober ri2 dptnya br lg...:)