welcome lil radiah

 

Saturday (11 Dec 2010), my oldskul fren ada buat makan2 sket sempena menyambut kehadiran puteri dia.  Ni kira first time jugaklah puteri hati dia menjejakkan kaki sampai ke Malaysia.  Camne nak jejak kaki kan..merangkak pun belum lagi.

156778_1627497660062_1615188036_1424490_5284806_n

Bagus aunty2 baby ni.siap buat ala2 banner lagi nak sambut anak buah baru

63993_1627495940019_1615188036_1424484_5384505_n

Sesi berburak tak hengat dunia

65806_1627498620086_1615188036_1424494_4685919_n

Marilah bergamba kat dalam kejap..tak ramai classmate masa skolah yang datang sbb masing2 ada hal. Ada yg kene outstation..ada yg anak tak sehat..

155743_1627498460082_1615188036_1424493_1153944_n

Inilah dia my fren Dass, isterinya Mas & their lil angel..Radiah. 

11122010355

Radiah ni lahir tak cukup bulan.  Suppose lahir bulan Nov tapi dlm August camtu dah kuar.  According to her Mummy.. mummy dia dipaksa utk tidak melahirkan Radiah sebelum 35 minggu.  In fact doctor kat sana siap bagi ubat anti-contraction…sbb dorang kata mother’s womb is the best place for best..incubator pun kalah..hohoho.  Tapi kalo dah sampai masa..tahan camne pun tetap kluar jugak and alhamdullilah selamat semuanya walopun Radiah duduk kat dlm incubator agak lama jugak.  Siap duduk kat tempat jagaan rapi sume tu

155746_1785480795717_1200428450_32094404_6175605_n

Penat ok berburak..kering tokak akak

11122010354

Majlis potong2 kek.. aku taktaulah kek ni utk tujuan apa.

154614_1627497900068_1615188036_1424491_180385_n

Ni anak pada salah sorang member yang ada.  Dia ni x satu skolah ngan aku tapi satu skolah rendah ngan most of my secondary classmate and secara tak langsung…berkawan-kawanlah kita disana.  Comel gila…

No comments: