ABAH JADI JURI

 

Dah nak sebulan baru nak buat entry Battle of the Band ni.

 

Event ni dorang buat kat Dataran Ayer Keroh..tu yg aku dapat duduk free kat d’Village Resort aritu.

 

Tuan punye event company ni invite abah to become one of the jury for the day.

165273_152800191437883_100001237091861_273963_5371152_n

Abah pakai snowcap belang2 tu.

164765_152804514770784_100001237091861_273985_5534275_n

Antara grup yg bertanding.  Lupa nama grup ni..best & hyper-active mamat gitaris ni.  Meloncat kiri kanan x hengat….cam x padanlah kepadatan badan dia ngan performance dia.

164875_152802714770964_100001237091861_273977_5715846_n

Grup dpt bergambar ngan Man Keedal

166397_152804384770797_100001237091861_273984_2616059_n

Soundman of the day merangkap partner bisnes Mr. Kay

166599_152805048104064_100001237091861_273992_5708434_n

Grup ni nyanyi lagu rock ketuhanan.. kocik yo mamat vocalist tu

 

Bila abah sibuk judge grup… si anak2 ni pun mcmlah perangai.  Sib baik ada PakPie, Mak Adik yang sama2 tolong jaga.

P1010077

Kiya tengah amik gamba sambil kenyit mata kononnya

P1010082

Lebarnye mulut manje… sib baik Mak Adik ada bwk buggy kat kereta…bolehlah tompang.  Kalo tak jenuh gak nak berdokong je

2 comments:

chekna @ mama ziyad said...

uishh.. jadi juri battle of the band ke?? pasni bleh la jadi mentor plak.... kakak kyra tak menggoreng skali ke??

sheila said...

ina,
juri mentor tu nggak bisa dong..ilmu musiknya nggak ada