aman duniaku

 

Pegi JB hari Rabu…hari Jumaat kite gi Melaka pulak.

 

On the from JB – Melaka aku paksa jugak Kyra duduk kat front seat.  Masa dari KL – JB dia sibuk nak menyempit terselit kat celah ketiak ni…takmo duduk depan.  Dahlah keta kecik..aku pun terkepit2 kat blakang tu cam anak dara.

PC310032

Jadi kenelah kasi dia umpan mende alah tulis2 ni.  Sangat membantu ok…dia ontok2 je duduk kat depan.  Kejap tu “nak cucu Mi”… ok ammi pun buatkanlah susu…dan kejap lagi tengok sudah tertido.  Gud girl

PC310030

Si kecik ni jangan ckplah..masuk keta, minum susu, kene ekon dia pun lena

PC310035

Jadi bila anak2 dah tido, ammi pun jadilah orang gila amik gamba sana-sini.

No comments: