berehatlah sebentar

 

Cite Johor lagi.

 

Ni kat Holiday Plaza plak.  Adik kata kat sini baju2 dia ala2 Sg. Wang Plaza.  So, tempat ni kira oklah jugak untuk nak cari kasut flat yang simple2 dan murah.

 

Sampai2…terus cari2 kedai.  Fitting sana, fitting sini…ada yang cantik size plak takde… ada yang cantik kale pulak cam hampeh.  Makanya aku amiklah kasut yang ada lobang2 angin yang Makcik Buat Air merangkap Bibik merangkap tukang kira2 kat ofis aku ckp cam kasut nyonya gi pasar.  Tapi sangat sedap bila pakai..lembut je

 

Jalan lagi nampak kedai mainan budak2.  Dan aku ternampak writing board ni.  Kyra punya yang lama tu pen dia dah ilang mata.. mende alah ni kene tulis pakai pen dia je..pakai mende lain haram satu mende x kuar.

PC300028

Kena kasi budak kecik tu tenaga dulu.  Air panas adalah sumbangan McDonalds.

PC300029

Atuk memonitor cucu2 perempuannya menulis.

 

Cam tergantung je entry ni…tapi aku pun dah taktau nak sambung apa lagi…buntu

2 comments:

mummy_ayu said...

khifli says..nak ice cream sundae tu. tak nak cucu..he he he..

ieda said...

heheheh ok lah nie dikk .. dari x der entry heheheh