saya agak gedik

 

Budak kecik ni sudah agak pandai berposing.  Ammi ni cuma kene cakap lagi, lagi, lagi je. 

 

Maknanya everytime aku cakap lagi dia akan ubah pose dia..pandang ataslah, tengok bawahlah

PC310050

tengah get ready nak mandi kat swimming pool

PC310051

ye awak mmg cute

PC310052

ish ish ish

PC310053

nilah pose yg paling aku tak tahan nak gelak…tapi kutahan jugak sebab nak snap

6 comments:

chekna @ mama ziyad said...

awww... sexy!! kalo posing kat swimming pool, confirm bleh masuk dlm majalah mangga...

manisz said...

weih mana citer ko g Johor? ada jumpa bojoe tak?

mummy_ayu said...

wah..cekci nye dia..bukan main lagi dia pose..he he he.pandai tull..

nurzahirah08 said...

lawaklah si kyra ni kemain posing nya...ala2 model tak berbyr gitu

sayangsayangibu said...

wah tak agak agak anak daro nih... ;p

sheila said...

ina,
skrg lom ada lurah dendam..ammi kasi canlah pose camni

sham,
x sempat jumpa bojoe pun...timing, planning sume lari

ayu,
cekci time ni xpe kot...

aen,
dia kan mmg hantu sket kalo nampak kamera ni..

kak jaja,
omak eh confom x ajar..dio pose sendiri hahahha