splish splash

 

Dalam previous entrykan Kyra dah buat pose gedik bersama swimming suit.  Takkan bergambar je..haruslah berbasah-basahan

PC310055

Sungguhlah happy

PC310062

Mula-mula..manjang nak berkepit je ngan abah

PC310064

Ntahlah..dia sejuk ke atau dia takut ke

PC310065

Tapi kejap tu cam dah brani sikit…dah buleh jalan2 dlm air

PC310067

Kakak Aimi yang disakat papanya.  Dia takut nak mandi kat tempat orang dewasa

PC310068

 

Sume orang mandi…ammi ngan dak kecik ni je x mandi.  Rasa cam x sampai hati je nak melencunkan budak halus ni.

 

PC310061

No comments: