tebrau city

 

Cuti2 hujung tahun…konon amik cuti Khamis & Jumaat.  Skali tengok 1 Malaysia dapat cuti hari Jumaat tu ye.  Sibuk je tau.

 

Pakatan family aku & family adik nak terjah rumah Kak Lang kat JB berjaya.  Petang Rabu kitorang dah sampai.  Walaupun hari Rabu aku x apply cuti…hohoho.

 

Sebelum ke JB singgah Melaka dulu amik Abg Jamil.  Mandai je tau panggil pak mentua abg jamil.. nampak cam muda sikit kan

 

Hari Khamis tu dari sebelum tengahari dah bersiap nak kuar..alih2 kul 4 lebih baru gerak dari rumah.  Boleh??  Kejap Adli tido, kejap tu bapak Adli pulak tido..kejap lagi kyra tido..lepas tu bapak kyra pulak tido.  Sib baik emak2 tak take turn..kalo tak besok pagi baru keluar.

PC300018

Yang paling dekat…kite terjah Jusco Tebrau City jelah

PC300020

Mr. Kay selaku kameraman ni nak kena tau…sib baik abah pakai baju kale kuning..kalo tak langsung x nampak apa

PC300021

Budak kecik ni mmg tau.  Tiap kali lepas org snap je “nak nok, nak nok”… dia nak tengok.  Tu yang berlari tu

PC300022

Tak puas kat bawah..naik pulak atas stage

PC300023

Sungguh gembira Kyra, Aimi & Adli

PC300024

Pentas ni mmg utk cucu2 abg jamil je

PC300025

Masing2 focus kat kamera Fie (cepatlah upload gamba pak fie)

PC300026

Motif pose camni aku pun xingat napa

PC300027

Jalan2 gi cari kasut anak dara ni…kasut mak dara tak jumpa (tapi jumpa gaklah kat Holiday Plaza).  Sampai rumah lepas maghrib tu..gi keluar lagi makan kat luar.  Tapi gamba sume ilek.

 

Shamriza:  Thanks sebab bagi nombo tipon bojoe…tapi serius aku sangat tak sempat nak jumpa dia.  Camne nak sempatkan kalo masing2 amik turn tido hahahha.  Pastu kopi 343 ko pun aku tak ingat jugak hehehhe

2 comments:

mummy_ayu said...

wah sukanya kyra jumpa geng dia..

manisz said...

amboi ko... closing note tuk aku.. hehehhe.. it's ok.. btw, 434 lah sayangg.. hehehehheheeh..