tolonglah saya

Aku nak tukar layout blog ni....dah bertahun ok guna layout yg sama.

Kat header tu...siannyalah hai kat anak bujang mata bolat idong kembang aku tu...gamba dia xde pun.  Ish ish ish...kejam sungguh ammi mu ini manje

Aku try cari free templates tp cam apsallah takde satu pun yg berkenan.  Nak yang 3 columns pastu nak yg ada pemisah anta sidebar dgn main column.  Cam yg aku guna skrg ni. 

Nak colour yang tidak menyakitkan mata...

Ish ish ish..

3 comments:

mummy_ayu said...

aku bab godek2 nak ubah cat2 umah nie memang tak pandia..aku pun tempah je..
kata org..serah pada yg pakar..

U-jin said...

kak mas pong br tukaq...tp nak yg 3 column byk lak cekadaknye...nak kena study...x koser den...huhuhu..

erieyain said...

aIN pon x brape pndai kak....ain serah kan pd yg pakar jer...:)