26 months old kakak

Dah besar anak dara ini. 
04122010276
Bila dah besar…akalnye jugak dah banyak
12122010363
Bergaya itu wajib
P2120222
Macam-macam hal dah kakak sekarang ni
:: Nak perhatian lebih .. jeles kalo kite main lebih2 ngan adik ::
:: Pantang masuk bilik…confirm dia capai sikat dulu ::
:: Lepas dia sikat rambut dia pakai sikat abah..sikat tu dia suka hilangkan…pagi-pagi mengagau abah cari sikat ::
:: Pantang jugak nampak botol deodorant cap Rexona ammi dia….benda tu pun boleh jadi microphone ::
:: Agak-agak ammi atau abah tengah berehat-rehat sambil membuka ikatan rambut..maka redhalah kalo kakak datang tergedik2 sambil membawa sikat dan memulakan aktiviti menyikat rambut dengan rakusnya ::
:: Aku tengok badan dia cam dah gumuk…geremmmmm ::
:: Dah pandai komplen kalo diapers dia terketat sket..siap ngomel2 lagi ::
:: Agak2 kalo merajuk ngan kita…buat-buat peluk tubuh *comel* ::
:: Time mandi dia x kasi kite bukak pipe tu..dia yang nak bukak ::
:: Yang penting..kakak dah pandai baca ABC… dia cuma tertinggal huruf F & L je kengkadang.. ammi bangga.  Gud job abah ::
:: One Two Three pun dah pandai… siap tunjuk jari dia yg gumuk2 tu lagi ::
:: Kalau borak kat tipon ngan Amuma dia..perghhhhh bukan main lagi ok..cam ckp ngan bofren ::

Banyak lagilah development Kyra… tu belum bab bergado ngan ammi dia lagi

No comments: