BUDAK YG MANJA

 

Ramai yang kata anak lelaki mmg akan rapat ngan mak.  Ternyata, confirm, tepat, tidak syak lagi.  MEMANG si bujang kecik ni gila punya manja toing toing toing ngan ammi dia.

 

Kalo orang dukung dia bertukar2 tangan… dan pastu dia sampai balik kat tangan ammi dia… silalah jangan jeles tengok tahap kerinduan dia kat ammi dia ni.  Gila punya dia cium, gigit pipi ammi dia macam dah berhari2 tak jumpa

 

05022011584

Puas sungguh hati dia bila dapat berkepit camni

05022011586

Abis kemek idong ammi yg “sangat mancung” itu

05022011587

Kalo si kecik tu suke… ammi lagi suka

05022011588

Comey je kan… dah rupa anak koala pun ada..nak berkepit je sentiasa.

 

Kalo Kyra…dia rela takde ammi dari takde abah.  Kyra tu very the anak abah.  Tido malam x kasi can langsung adik nak berkepit kat celah abah & ammi…mmg celah tulah tempat dia

4 comments:

sayangsayangibu said...

dah besar si hero nih
nest masa ni memang syok kan?
tp dah bosar sikit nanti nak peluk cium kito pun ngelat, siap lap lagi bekas cium tu ;p

mummy_ayu said...

sgt la sokong....
org kata girls akan jadi daddy's girl

hero of coz la Mummy punya ..
ian pun even dah besar nie, ada adik still ngan Mummy gak..tapi Iris pun manja ngan Mummy gak..kadang2 la ngan Daddy maybe sbb aku lagi selalu dgn dia kot..

chekna @ mama ziyad said...

amboi.. sayangnya dia ngan ammi dia.. elok la tu, sorang anak ammi, sorang anak abah..

sheila said...

kak jaja,
kan kak..dah bosa sikit sok mulo lah nak lap kosan cium ammi eh ni..sodih ehhhh

ayu,
bukan kata yg girl tak rapat..cuma kalo diberi pilihan of coz dia pilih abah dia hahaha..nampak nau ammi dia garang

ina,
ala..kalo bulueh 2-2 aku nak konker..jeles