MI KARI YANG SODAP

Masa kat Melaka aritu..ada satu hari tu kitorang gi breakfast dekat dengan ALAM.  Kalo dari Pengkalan Balak or Kuala Sungai Baru…gerai adalah disebelah kanan.

Aku suka b/fast kat situ sbb..lontong dia sedap, mi kari dia sedap… kire makan yang puas hati punyalah..
02022011574
Mi Kari.  Time ni ade tolo yo sbb sapo suruh gi makan pagi dokek kul 12…padan ngan muko kau
02022011577
Awek gedik ni minum satu gelas milo o suam.  See asal ammi dia nak amik gamba je dia pose …
02022011578
Ni kire dia x sempat poselah ni… candid hohooho
02022011580
Yang sikecik ni pulak…dia x makan tapi baju dia abis bersambal.  Tekanan jiwa ammi nak menenyeh kasi hilang kesan tu
02022011582
Motif amik gamba ni?  Sebenarnya nak amik gamba gerai makan tu..tapi adalah sudah terlepas.

No comments: