no seafood please

Hari Khamis aritu aku ada buat minor surgical procedure.  Lepas dah sedar2…time nak balik nurse tu kata
“Habiskan antibiotic tu ye puan”
“Puan boleh mula kerja bla bla bla…”
“Bla bla bla lagi…” dan yang paling last
“JANGAN MAKAN SEAFOOD UNTUK SEMINGGU YE PUAN”

Dalam pada weng2 tu…aku angguk2 jelah.  Pening ok.
imagesCACWFPDS
Memang aku ikut arahan dia.  Tak makan seafood…melopong je tengok Mr. Kay makan sotong goreng kunyit..sotong godang lak tu.  Tak makan udang.  Ikan bilis aku makan je..sebab masa dalam pantang pun aku makan gak ikan bilis.

Tapi…..boleh tak kalo aku gi masak makanan ni kat rumah aritu
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
21022011602
Kangkung Goreng Belacan
Belacan tu bukan orang buat dari udang ke nok???  Ko mmg biul lah makcik Sheila..sib baik tak kegatalan, kemiangan bagai..kalo tak…RASAKAN!!!

1 comment:

mummy_ayu said...

beb..ruginya tak leh makan seafood...