BARU YANG PERTAMA

Haritu aku menang Voucher Rasamas worth RM150.  Ni sume hasil aku dengar radio THR Gegar.  Radio ni kalo kat Pantai Timur kire hot meletuplah...kat belah Pantai Barat takdo frequecy.  Kalo nak dengar kene dengar online or kat Astro 863.

Selalu gak aku anta sms teka intro lagu kat segmen "all time faveret DJ" aku tu tapi hampa dan hampeh.  Tapi ada satu hari tu...aku konfom tak ramai yang tau intro lagu tu... tu pasal aku menang tu.  Aku menang masa teka intro lagu kumpulan FTG..tajuk MALAYSIA MAJU.  Korang tau???  Tak tau kan......belagak siot aku ni kannn hahahhaha

Ada 4 keping sumenye which means each bernilai lebih kurang 37 ringgit


Susah ok nak cari restoran ni.  Haritu plan nak makan ngan family SIL aku..skali pegi kat Jusco AU2..dah takdo dah.  Jadi semalam cek internet kat Mid Valley ada satu outlet.... rupa2nya kitorang penah makan kat sini masa aku preggykan si budak botak itu.

Ammi & Si Bujang

Ammi & Si Dara
Ini bukan iklan ubat gigi ye

Turn Abah pulak

Ingatkan susah nak capture gamba adik..rupanya capturing Kyra's picture is much more difficult.  We are in red yesterday

Whole Chicken... kitorang amik 1/2 Golden Roast & 1/2 Black Pepper

1st Side Dish - Mixed Vege

2nd Side Dish - Ubi Kentang Goreng Bersalut

3rd Side Dish - Fishball Soup

Outlet kat Mid Valley...kecik je tempat ni

Dan kita sudahi dengan Kopi O kaw2 punya

Voucher tu boleh makan Family Feast for 4 aje...jadi konfomlah kene suruh dorang tapaukan.  Mana larat nak makan sume ayam tu sekali harung tu berdua.

Lagi 3 vouchers tu ntah bila nak selamat. 

Burpppppppppp alhamdulillah

2 comments:

chekna @ mama ziyad said...

wah, terer tu.. Rasamas & ayamas ni sama je kan..

sheila said...

ina,
Rasamas lain...Ayamas lain tp both under KFC Holdings